Oss/kontakt

 

 

 

Håvard

Vaktmesteren og altmuligmann på gården. Født i 1968 vokst opp og bodd i Hemne i hele sitt liv. Han står for det meste av det praktiske. Han jobber til daglig på Holla Metall som prosessoperatør og trives med det. Han står for klipping av høver og har begynt og sko litt hest. Kjører mye traktor i løpet av en dag.

 

Monika

Organisatoren på gården. Født i 1975 og begynte og interessere seg for hest i 11 års alderen. Fikk sin første hest når hun var 15 år. Det var en blandings ridehest med prikker. Har stort sett hatt hester etter det. Har vært mye selvlært når det gjelder ridning og hest. Har i voksen alder tatt noen kurs, trinn 0 på Norsk Hestesenter, undervise barn og handicaplederkurs 1 og 2. Er utdannet adjunkt og jobber ved grunnskolen her i bygda. Rir mest på tur, og jobber med unghestene.

 

Lisbeth

Den ansvarsbeviste på gården. Født i 1993, har vokst opp med hest og fikk sin første hest som fem åring, ei nordlandshoppe som het Blessa, Lisbeth hadde henne til hun ble 25 år. Nå gresser på eviggrønne enger. Lisbeth er veldig tålmodig med unghestene samtidig som hun er rolig. Hun stiller opp og passer dyr og heim hvis vi andre skal bort. Hun rir en del på bane og på tur. For tiden avslutter hun andre året på videregående.

 

Erlend

Han er fikseren på gården. Født i 1998, han er glad i dyra, men liker best og være med på de praktiske oppgavene. Han skal bli mekaniker når han blir stor, det kommer vel oss til gode. Liker og kjøre traktor og ATV.

 

Daniel

Han er den hjelpsomme på gården. Født i 1999, han bryr seg om dyra og hjelper gjerne til med dem. Han har stort konkuranseinnstinkt, liker fotball og ski. For tiden skal han bli fotballproff når han blir stor. Han liker også å kjøre traktor.

Hanna

Hun er hestejenta på gården. Født i 2001, hun er den som rir mest av oss og hun begynner å bli veldig flink. Hun rir mest på Melanie og Julia. Hun er dyktig til å måke boksene og til å leie inn hestene. Hun blir fort venner med føllene når de er små.

 

Marion

Hun er solstrålen på gården, alle er glade i henne. Født i 2010 og hun får masse oppmerksomhet fra oss andre.Hun har nettopp lært seg og gå ute i vintersko, det er ikke bare bare skal jeg si dere. Hun synes hestene er veldig gøye dyr, hun ler høylydt når hun kommer nær dem. Hun får sitte på ryggen til alle hestene og klapper og koser med dem.

 

 

Kontakt oss

 

Monika: 98205353

 

Håvard: 98613677

 

Mail: haavard.bugten@hemne.as

 

 

Copyright © All Rights Reserved